Fjällhuset i Dalarna

L-trappa i Dalarna
L-trappa Dalarna

Levina och Fredrik köpte en tomt i Dalarna där de kunde bygga ett fjällhus med två våningar. Tanken var att både den egna familjen skulle få eget utrymme men samtidigt ha plats för släkt och vänner. Levina återger med egna ord om hur de hittade sin trappa.

Enligt ritningen passade det att sammanbinda våningarna med en L-formad trappa som vi beställde på Stepsta. Hela huset är ett trähus med öppet till nock och synliga balkar. På väggarna är det en grå träpanel av svenskt furu. Vi ville ha en obehandlad trappa i furu med god kvalitet som passade in och som kunde bestrykas på samma sätt som övriga listverk.

Vi kände oss trygga från start

Stepsta har gjort en digital tjänst som är så enkel och tydlig att vi kunde använda den trots att vi aldrig beställt en trappa förut och ändå känna oss trygga med slutresultatet. Dessutom var leveranstider, priser och bemötandet bättre än på alla andra ställen.

“Trappan har väldigt god kvalitet och monterades enkelt.”

Trappinfo

TrappdesignÖppen trappa
TrapptypL-trappa högersvängd
TräslagFuru
YtbehandlingObehandlad
HandledareRundad
RäckespelareStandard
RäckespinnarModern
ExtravalBarnskyddslist

“Trappan är precis allt vi hade hoppats på och det syns att trappan är gjord för att vara precis där den är.”

Mycket bra kundbemötande

Vi överraskades även av en otroligt bra användarupplevelse med Online Designer där vi direkt kunde visualisera vår idé. Snabb och tillmötesgående personal som verkligen satsar på kundbemötandet. Leveransen kom som utlovat och gick väldigt smidigt.

Betala din trappa med Klarna