Om oss

Din drömtrappa

Vi tillverkar din drömtrappa – du väljer design, material och mått helt efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder stora valmöjligheter med kvalitet och detaljer i fokus. Du beställer direkt online och vi levererar hem till dig. Du kan själv montera din nya trappa eller ta hjälp av en hantverkare.

Vi finns alltid på plats för att hjälpa dig med både stora och små frågor

Vi på Stepsta tror att du som kund vill kunna vara med och påverka ditt bygg- eller renoveringsprojekt på ett mycket enklare sätt än vad som ofta är fallet idag. Vi tycker du själv ska kunna designa och beställa din trappa hemma och vi levererar den direkt hem till dig. Om du hellre vill att din byggentreprenör gör beställningen kan du lätt skicka över konfigurationen till dem och då står de som beställare. Att beställa en ny trappa är en stor investering och för oss är det väldigt viktigt att du känner dig trygg både före, under och efter ditt köp. Vi finns alltid på plats för att hjälpa dig med både stora och små frågor. Du når oss per mail eller genom att boka ett telefon- eller videosamtal om du exempelvis behöver hjälp att designa din egen trappa.

I nuläget levererar vi främst trappor till privatbostäder och både till dig som vill montera trappan själv men även till dig som sen vill ha hjälp av en kunnig hantverkare för monteringen. Vi hjälper också många snickare och byggfirmor att effektivisera sina byggprojekt genom vårt enkla design- och beställningsverktyg, höga kvalitet samt säkra leveranser.

För oss är våra värderingar nyckeln till vår framgång.

För oss är våra värderingar nyckeln till vår framgång. Vi tror på enkelhet, tydlighet och framförallt att vi arbetar tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för att skapa mervärde i alla led. Du som kund ska alltid känna att vi uppskattar dig och att vi alltid gör allt vi kan för att du ska känna dig välkommen i Stepsta-familjen.

Välkommen till oss!

Betala din trappa med Klarna