Stepsta hade den bästa lösningen

Den här läckra trappan finns nu i Vaxholm där den pryder ett vackert hem. Eftersom deras önskade trappa inte direkt är en standardtrappa fick vi hjälpa kunden att designa och rita upp trappan utanför vår Online Designer. Trappan är vitmålad med plansteg i oljad ek, en klassisk och stilren kombination! Till trappan har vi levererat ett skräddarsytt räcke till ovanvåningen.

Nu har kunden haft trappan på plats ett par månader och här kommer en intervju där vi får höra mer om deras erfarenheter från köpet. Vi hoppas det kan ge dig tips och idéer när du funderar på att köpa en ny trappa!

Varför valde ni Stepsta?

Efter en hel del research så tyckte vi att Stepsta verkade ha den bästa lösningen för oss när vi viktade pris, kvalitét samt att det skulle vara en estetiskt tilltalande trappa. Det estetiska och kvalitéten var viktigare än priset men vi insåg att Stepsta stod sig bäst även i pris, också givet den typ av trappa vi sökte.

“De välvda räckena är nog det som fortfarande får mest kommentarer och där det skiljer sig rejält från andra trappor.”

Berätta om upplevelsen av oss

Upplevelsen med Stepsta har varit positiv! Trappan levererades väl paketerad och skyddad, och vi hade den ute ett tag innan det var dags för montering. Alla mått stämde till pricka och monteringen gjordes på en dag och då var det räcket som tog tid eftersom det monterades ribba för ribba.

Trappinfo

TrappdesignÖppen trappa
TrapptypU-trappa högersvängd
TräslagEk Smart
YtbehandlingOljade plansteg, resterande delar vitmålat (RAL 9010)
HandledareKlassisk
RäckespelareDesign
RäckespinnarModern

“Kvalitén med trappan är nog det som fortfarande förvånar oss mest, stabiliteten och stadgan i trappan håller väldigt hög klass.”

Hur upplever ni kvaliteten på trappan?

Kvalitén på trappan är nog det som fortfarande förvånar oss mest, stabiliteten och stadgan i trappan håller väldigt hög klass. Sedan är den estetiskt tilltalande, de välvda räckena är nog det som fortfarande får mest kommentarer och där det skiljer sig rejält från andra trappor.

Berätta om slutresultatet

Vi är väldigt nöjda med trappan och leveransen av den! När något är så skräddarsytt kan det lätt bli fel men det blev det inte med Stepsta. Trappan har blivit en möbel för oss, vi hade en stor yta och vi valde den större trappbredden (90cm).

Betala din trappa med Klarna