Passformen var imponerande perfekt!

Vi fick en beställning från Västra Sverige av Dan och Lorena som byggde ett hus med tre våningar som de själva ritat. Ena trappan skulle vara stängd och den andra trappan skulle vara öppen för att släppa igenom ljuset. Träslaget ek på trapporna var ett givet val eftersom de har ekparkett i rummen.

Vi är glada att vi hittade Stepsta

Vi hittade ett par olika trappleverantörer , men ingen kunde ge oss några skisser och hur olika val påverkade priset. Det var då vi hittade Stepsta där vi själva kunde lägga in mått på trapporna och direkt få skisser och pris. Efter beställning fick vi lite frågor och råd på mail som vi besvarade med bilder och ytterligare mått. Eftersom våra trappor var lite speciella var vi i kontakt några gånger. Stepsta ville vara säkra på att allt skulle fungera. All kommunikation med dem gick smidigt och vi fick snabba svar.

Smidig leverans och montering

Trappan levererades hem till oss vilket vi uppskattade. Vi fick även hjälp med att bära in leveransen. Vi har följt tips och råd vid monteringen och tack vare det var det smidigt att montera och vi har inga knarrande steg.

“Vid montering kunde vi konstatera att trapporna passade på millimetern. Passformen var imponerade perfekt!”

Trappinfo

Trappa 1
TrappdesignÖppen trappa
TrapptypRak trappa
TräslagEk Smart
YtbehandlingVits bets 008-S
HandledareRundad
RäckespelareStandard
RäckespinnarStål
ExtravalBarnskyddslist
Trappa 2
TrappdesignStängd trappa
VangstyckenUnderliggande
TrapptypRak trappa
TräslagEk Smart
YtbehandlingVits bets 008-S
HandledareRundad

“Det känns faktiskt som vi fick möjlighet att designa trappan själva fast med lite experthjälp från Stepsta. Så lite stolt känner man sig allt.”

Trapporna är perfekta!

Trappan i vårt hus är mycket central. Den ena trappan är det första som syns från ytterdörren och trappan till övervåningen syns genom vårt stora fönster ovanför entrén. Vi är mycket glada för hur väl trappan passar in i huset. Finishen passade perfekt med våra övriga materialval.

Betala din trappa med Klarna