Nyproducerat hus i industriell stil

Robin och Josefina som bor i Stockholmsområdet, har byggt ett nyproducerat hus i industriell stil och behövde en trappa för att knyta ihop våningsplanen. Då det även finns små barn i familjen behövde trappan vara stabil och säker. Robin berättar med egna ord hur de hittade den perfekta trappan hos oss där han ville bygga räcket till trappan själv.

Stepsta kunde lösa vårt dilemma

Arkitekten som har skapat huset, hade ritat in en spiraltrappa då utrymmet för trappan var rätt begränsat. Vi var inte helt nöjda med denna lösning eftersom en spiraltrappa inte är helt enkelt att transportera möbler i och aningen brant för småbarn att springa i. Vi fick kontakt med en trappexpert som gjorde ett hembesök och tog fram ett förslag som vi absolut inte tyckte om. Vi var även i kontakt med en större trappleverantör som inte heller fick till det. Av en händelse när jag googlade efter lösningar hittade jag Stepstas hemsida. Eftersom de inte hade några trappor i utförandet som vi ville ha så mailade jag och fick snabbt svar att det absolut gick att lösa vårt lilla dilemma. Efter lite justeringar i den smidiga Online designer så var vi tillslut i hamn. Vi valde en furutrappa i vit ton, som matchar perfekt med vårt vitlaserade furugolv.

“Vi är dundernöjda! Jag har byggt räcket till trappan själv och det blev kanon!”

Trappinfo

TrappdesignÖppen trappa
TrapptypVänstersvängd U-trappa
TräslagFuru Smart
YtbehandlingVits bets 008-S + lack
ExtravalBarnskyddslist

“Stepsta hade den bästa lösningen utifrån de trappleverantörer vi hade kontakt med och ett konkurrenskraftigt pris”

Kvalitet på kundservice och trappa

Vi har varit otroligt nöjda med kundservicen. Teamet känns väldigt proffsigt. Det jag kan sakna är eventuellt en monteringsanvisning*. Inte för att det var speciellt svår att montera trappan, men jag jobbar som snickare och en person utan dessa kunskaper skulle nog uppleva det krångligare. Men som sagt, jag har aldrig monterat en trappa förut, och jag och en kollega monterade denna trappa på fyra timmar, så otroligt smidigt var det.
Vi upplever kvalitén som bra. Vi har endast använt den i en månad nu, så det får utvärderas senare hur ytbehandlingarna står sig.

* Vi skickar nu även med ett informationsblad i leveransen där vi tipsar om att guide för montering finns på hemsidan. Vi skickar också ett e-post med samma information innan leveransen.

Betala din trappa med Klarna